Spoštovani starši in učenci devetošolci!

S ponedeljkom, 25. 5. 2020, učenci 9. razredov zaključijo s poukom na daljavo in nadaljujejo pouk v šoli. Učenci se najverjetneje veselijo prihoda v šolo in ponovnega srečanja z učitelji in sošolci. Zavedamo se, da je za učence in starše šola zelo pomembna. V tem času se je pokazalo, da učenje na daljavo ne more nadomestiti učiteljeve razlage v razredu, še manj pa zelo potrebnih socialnih stikov.

Priporočamo, da pridejo učenci v šolo peš, z individualnim prevozom ali s šolskim prevozom. Na avtobusu in minibusu uporabljajo zaščitno masko, ruto ali šal (zaščita preko nosu in ust) in sedijo na dodeljenih sedežih.

Pri vhodu v šolo jih bo pričakal dežurni učitelj, ki bo pazil na distanco med otroki in opozarjal na razkuževanje rok že ob vstopu v šolo. Zavedati se moramo, da so bili otroci in učenci iz šole dva meseca odsotni in da bi si radi marsikaj povedali in se družili, vendar  se bomo  morali vsi držati navodil za preprečevanje širjenja virusa.

Dragi devetošolci!

Verjetno se bo ob vašem prihodu porajalo mnogo vprašanj, kako bo z zaključkom vašega šolanja, veliko vprašanj, kako je z vpisi v srednje šole. Bodite brez skrbi. Učitelji se bomo potrudili, da bomo našli odgovore, vam svetovali, da  boste zaključili osnovno šolo z lepimi spomini.

Spoštovani starši in učenci!

Vsi si želimo dobrega sodelovanja, pozitivizma in prijetnega vzdušja ob ponovnem snidenju.

 

Razredničarka: Mateja Koprivc Polutnik                                                                              Ravnateljica: Irena Krajnc

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)