Spoštovani učenci, učitelji in starši!

 

Za nami je posebno šolsko leto, polno presenečenj, sprememb, pa tudi skrbi, ki jih je povzročila pandemija virusa COVID-19. Pokazali smo, kako hitro se znamo prilagoditi novim razmeram, čeprav nanje nismo bili pripravljeni. Znali smo rešiti težave z opremo, spretno vzpostaviti komunikacijo in dosegati cilje, ki so pri učenju na daljavo mogoči. Vsekakor smo delo opravili dobro, a določene vsebine bomo morali utrditi in nadoknaditi jeseni.

Hkrati bi se rada zahvalila vsem staršem za pomoč, potrpežljivost in pripravljenost za sodelovanje s šolo. Učenci so se naučiti tudi različnih spretnosti in veščin doma, saj so pomagali pri raznih domačih opravilih. Našli ste pa tudi čas za skupno preživljanje prostega časa in se navajali na zdrav slog življenja.

Dragi učenci!

Želim vam, da se med počitnicami spočijete, preberete kakšno knjigo, vaše dodatno igrišče naj bo gozd. Izkoristite vsak kotiček narave,  da si naberete moči za novo šolsko leto. Uživajte, verjamem, da se vam bo zgodilo veliko zanimivih dogodivščin. Pazite nase in se vrnite jeseni zdravi v šolske klopi.

 

Učitelji z ravnateljico Ireno Krajnc

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)